Πτήση - Sage, Angie (Σέπτιμους Χιπ ;, 2007)
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Σέπτιμους Χιπ ανακάλυψε την αληθινή του οικογένεια και την πραγματική του κλίση, να γίνει μάγος. Ως Μαθητευόμενος της Έκτακτης Μάγισσας, Μάρσια Όβερστραντ, μαθαίνει τα μυστικά της Μαγείας, την ώρα που η Τζένα προσαρμόζεται στη νέα της ζωή ως Πριγκίπισσας και απολαμβάνει την ελευθερία του Κάστρου. Ωστόσο περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Η Μάρσια ακολουθείται συνεχώς από μια Σκοτεινή Σκιά και ο αδερφός του Σέπτιμους, ο Σάιμον, μοιάζει αποφασισμένος να εκδικηθεί για κάτι που κανείς δεν καταλαβαίνει. Εντέλει τι είναι αυτό που συνεχίζει να τροφοδοτεί τη Σκοτεινή Μαγεία;