Υγρά όνειρα : χρωμάτισα τη ζωή μου με χάος επιλογών και ονειρεύτηκα τη δικαίωση : μυθιστόρημα - Δημόπουλος, Γεώργιος Ι. (ΑΩ Εκδόσεις, 2012)
Η συγκλονιστική ερωτική ιστορία της γυναίκας που χρωμάτισε τη ζωή της από το χάος των επιλογών της κι ονειρεύτηκε τη δικαίωση. η συναισθηματική της δόνηση δεν είχε καταλληλο ψυχικό συντονισμό, κάτι που το πλήρωσε ακριβά. Ένα πράγμα κατάλαβε καλά: Η αποπληρωμή των επιλογών της δεν γινόταν τώρα με τη "φυγή" ή μέσα από "όνειρα", αλλά με την ευθύνη της δικής της συμμετοχής στην απεμπλοκή από το φόβο της ματαίωσης και της απόρριψης. Προς την κατεύθυνση αυτή ανέλαβε δράση, επιστρέφοντας εκεί που άφησε, χωρίς τη θέλησή της, το "ένοχο" μυστικό της. Άραγε θα έβρισκε τη δικαίωση ή θα έχανε για πάντα τα νοτισμένα της με άρωμα ελπίδας, "υγρά όνειρα".