Κάθοδος στον Άδη - Sedgwick, Marcus, 1968- (Ψυχογιός, 2007)
Το πρωί θα έπρεπε να σκέφτεσαι πως μπορεί να μη βγάλεις τη νύχτα. Τη νύχτα θα έπρεπε να σκέφτεσαι πως μπορεί να μην τη βγάλεις μέχρι το πρωί. Το Αγόρι κατάφερε να επιβιώσει από τις τρομακτικές εμπειρίες που του επιφύλασσε η ζωή με το μάγο Βαλέριαν, και από τα θανάσιμα κυνηγητά μέσα σε σκοτεινές κατακόμβες και κοιμητήρια. Παρ' όλα αυτά, ακόμα τρέχει... Στη συναρπαστική συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας τους, το Αγόρι και η Ιτιά φυλακίζονται στο Παλάτι του Αυτοκράτορα Φρέντερικ. Κι ενώ ένα αιμάτινο ίχνος τούς οδηγεί στο απαίσιο Φάντασμα, το περιβόητο βιβλίο, που κρατά τις ζωές όλων μέσα στις σελίδες του, περιμένει να ξεγελάσει τον επόμενο αναγνώστη του. Χορέψτε λοιπόν, καλοί μου, χορέψτε, προτού κινήσετε για την κάθοδο στον 'Αδη.