Οι αγάπες του Ζήση - Πίκη, Μάγδα (Χρωματιστές ιστορίες, 2005)
Ζωηρός και αγαπησιάρης ο Ζήσης, όπως είχε προβλέψει η θεία Ευανθία από τη μέρα της γέννησής του κιόλας. Μέσα από τις αγάπες του, που είναι πότε ένα ψαράκι, πότε ένα κουνελάκι, πότε ένα λουλούδι, πότε ένα μήλο, πότε ένα κοριτσάκι, ο Ζήσης, όπως και κάθε παιδί, ανακαλύπτει σιγά σιγά τον κόσμο... Μια ιστορία τρυφερή για τις αγάπες με τις οποίες όλοι μεγαλώνουμε. Στη σειρά "Χρωματιστές ιστορίες" περιλαμβάνονται σύντομα μυθιστορήματα για παιδιά που διαβάζουν μόνα τους. Τα βιβλία, χάρη στην έγχρωμη εικονογράφησή τους, διευκολύνουν τα παιδιά στη μετάβαση από το εικονογραφημένο παραμύθι στο μυθιστόρημα.