Πίτερ Παν και Γουέντι - Barrie, James-Mathew, 1860-1937 (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Όλα αρχίζουν όταν ο Πίτερ Παν μπαίνει πετώντας από το παράθυρο του δωματίου της Γουέντι: την ανεβάζει, παρέα με τα δύο αδέρφια της, στη ράχη του ανέμου και τους μεταφέρει στη Χώρα του Ποτέ... Το όνειρο ξετυλίγεται και η φαντασία τους ταξιδεύει σ' έναν κόσμο γοητευτικό όσο και τρομακτικό. Η μαγευτική ιστορία του Τζ. Μ. Μπάρι που ενθουσίασε και διασκέδασε πολλές γενιές παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα κλασικό, σύγχρονο παραμύθι.