Σεμπάστιαν Νταρκ : ο πρίγκιπας των πειρατών - Caveney, Philip, 1951- (Σεμπάστιαν Νταρκ / Ελληνικά Γράμματα, 2008)
Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας "Σεμπάστιαν Νταρκ", μετά το "Ο Πρίγκιπας των γελωτοποιών". Ο ήρωας αναζητά το χαμένο θησαυρό του θρυλικού βασιλιά των πειρατών, του καπετάνιου Καλινέστρα, και συγχρόνως προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό του, τις πραγματικές του δυνάμεις και τα όριά του.