Κόκκινος σκύλος, ο ταξιδευτής - De Bernieres, Louis, 1954- (Ψυχογιός, 2003)
Ήρωας αυτού του βιβλίου είναι ένας σκύλος, ο Ρεντ. Ένας σκύλος διαφορετικός, ξεχωριστός. Ένας σκύλος με μυαλό, αισθήματα, δύναμη και πείσμα, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του σε όσους τον συνάντησαν κάποια στιγμή της ζωής τους. Ο Λουί ντε Μπερνιέρ άκουσε γι'' αυτόν, έμαθε την ιστορία του και αποφάσισε να την κάνει γνωστή σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους. Διαβάστε αυτό το βιβλίο και θα καταλάβετε το λόγο...