Το βιβλίο του facebook : ένας οδηγός για αθώους χρήστες : μάθετε το facebook μόνοι σας, δημιουργήστε το προφίλ σας, με καθοδήγηση βήμα προς βήμα - Σιδέρη, Μελπομένη (Κλειδάριθμος, 2010)
Facebook... ένας νέος τρόπος επικοινωνίας που εισέβαλε στην καθημερινότητά μας. Ένα μέσο που μπορεί να μας φέρει κοντά σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά μας, ένα επαγγελματικό εργαλείο, ένας εναλλακτικός τρόπος ψυχαγωγίας για τον ελεύθερο χρόνο μας. Με λίγα λόγια, μια νέα μορφή κοινωνικοποίησης που ενισχύει τις ανθρώπινες σχέσεις χωρίς να τις αντικαθιστά. Στόχος του βιβλίου/οδηγού χρήσης που κρατάτε στα χέρια σας είναι να σας δώσει απαντήσεις σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα που απασχολούν το νέο χρήστη του Facebook, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, και το βαθμό εξοικείωσής του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Χωρίς περιττές πληροφορίες, με απλά λόγια και πολλές εικόνες, το βιβλίο θα σας καθοδηγήσει στα πρώτα σας βήματα. Θα μάθετε: - Τι είναι το Facebook - Πώς λειτουργεί - Πώς μπορώ να "μπω" στο Facebook - Τι μπορώ να κάνω με αυτό - Τι είναι το Προφίλ στο Facebook - Πώς μπορώ να βρω παλιούς μου φίλους - Αν δεν μου αρέσει, πώς μπορώ να "φύγω" από το Facebook