Άθως = ομορφιά και χάρη = Beauty and grace - Γαβριήλ Φιλοθεΐτης, Μοναχός (Αθωόρασις, 2008)
Ένα φωτογραφικό λεύκωμα αφιερωμένο στο σπάνιο φυσικό κάλλος του Αγίου Όρους της Χερσονήσου 'Αθω, εκεί όπου το πράσινο αγκαλιάζεται με τον αφρό της θάλασσας, εκεί όπου υπερήφανα στέκονται εδώ και αιώνες τα μοναστικά κτίρια. "Το περιβόλι της Παναγιάς", ένας κήπος που πλέει στη θάλασσα του Αιγαίου.