Γκραφ : greek graffiti scene - Ιωσηφίδης, Κυριάκος (Μεταίχμιο, 2009)
Πάνω από 200 Έλληνες και ξένοι writers και crews παρουσιάζουν σε αυτό το δίγλωσσο (ελληνικά - αγγλικά) φωτογραφικό λεύκωμα πάνω από 1.000 έργα τους και μας ταξιδεύουν στον δικό τους χρωματιστό κόσμο. Η πληρέστερη καταγραφή της ελληνικής σκηνής του graffiti από την πρώτη εμφάνισή του στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα, μέσα από τα έργα και τον λόγο των ίδιων των writers, σε όλες τις εκφάνσεις του: από τα sketch, τα bombs, τα murals μέχρι και τα τρένα. Γραφιστική επιμέλεια, σχεδιασμός εσωτερικού και εξωφύλλου: Σέιμ84.