Time out : Κωνσταντινούπολη (Time out guides, 2009)
Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί Time Out γράφονται από αμερόληπτους γηγενείς συντάκτες με βαθιά γνώση της πόλης τους. Περιέχουν έγκυρες και περιεκτικές πληροφορίες για τις τέχνες και τα πολιτιστικά δρώμενα. Για κάθε προορισμό, οι κριτικοί μας εντοπίζουν τις καλύτερες, τις χειρότερες και τις πιο υπερτιμημένες επιλογές. Όλα τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα αξιοθέατα σημειώνονται στους χάρτες.