Μάθετε τα Windows Me σε 24 ώρες - Perry, Greg (Γκιούρδας, 2000)
Σε 24 μόνο μαθήματα, διάρκειας μιας ώρας ή λιγότερο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα νέα Windows Me. Ακολουθώντας μία απλή, βήμα προς βήμα προσέγγιση, κάθε μάθημα του βιβλίου βασίζεται και επαυξάνει τις γνώσεις που αποκτήσατε στα προηγούμενα, πράγμα το οποίο σας επιτρέπει να μάθετε τα βασικά των Windows Me στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.