Microsoft access 2000 βήμα βήμα - Γρηγοριάδης, Αρίστος (Βιβλία υπολογιστών, 1999)
Το βιβλίο αυτό θα σας μάθει πώς να χρησιμοποιείτε την Access 2000 για να διαχειρίζεστε και να οργανώνετε πληροφορίες. Όπως και στα υπόλοιπα βιβλία της σειράς "Βήμα προς Βήμα", η εξερεύνηση των δυνατοτήτων της Microsoft Access γίνεται μέσα από ένα ρεαλιστικό παράδειγμα. Έτσι, ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να δει στην πράξη τη λειτουργία του προγράμματος, σε καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που θα συναντήσει στην καθημερινή του εργασία.