Ο οδηγός της microsoft για το microsoft word 2000 - Rubin, Charles (Βιβλία υπολογιστών, 2000)
Ο «ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ MICROSOFT ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ WORD 2000» περιλαμβάνει τα πάντα: σύντομες και ξεκάθαρες οδηγίες για τους νέους χρήστες αλλά και περιεκτικές απαντήσεις για τους πεπειραμένους. Μέσα σε έναν μόνο τόμο θα βρείτε τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες και δυνατότητες του δημοφιλούς προγράμματος επεξεργασίας κειμένου της Microsoft. Με λίγα λόγια, το βιβλίο αυτό είναι το «απόλυτο» εγχειρίδιο που θα έχετε δίπλα στον υπολογιστή σας και θα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα.