Ο οδηγός της microsoft για το ελληνικό microsoft excel 2000 - Dodge, Mark (Βιβλία υπολογιστών, 2001)
O Οδηγός της Microsoft για το Ελληνικό Excel 2000 περιλαμβάνει τα πάντα - σύντομες και ξεκάθαρες οδηγίες για τους νέους χρήστες αλλά και περιεκτικές απαντήσεις για τους πεπειραμένους. Μέσα σε ένα μόνο τόμο θα βρείτε τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες και συναρτήσεις του δημοφιλούς προγράμματος λογιστικών φύλλων της Microsoft.