Ο Άτλας επαναστάτησε. - Rand, Ayn (Ωκεανίδα, 2011)
Με πρωταγωνιστές υπεράνθρωπους ήρωες και άθλια υποκείμενα, με φόντο την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, το μυθιστόρημα "Ο 'Ατλας επαναστάτησε" είναι το αριστούργημα της 'Αυν Ραντ στο οποίο πραγματεύεται τα μεγαλύτερα ερωτήματα που απασχολούν τον άνθρωπο. Μια φιλοσοφική επανάσταση δοσμένη σαν συναρπαστικό θρίλερ.