Το μικρό βιβλίο της ηρεμίας - Wilson, Paul, 1949- (Ποικίλα θέματα, 1998)
Αισθάνεστε αγχωμένοι; Χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να ξαναβρείτε την ισορροπία στη ζωή σας; Το Μικρό Βιβλίο της Ηρεμίας είναι γεμάτο πολύτιμες συμβουλές για να χαλαρώσετε και ιδέες που μπορούν να σας εμπνεύσουν. Ανοίξτε το σε μια τυχαία σελίδα και θα βρείτε ένα μονοπάτι προς της εσωτερική γαλήνη.