Επεξεργασία βίντεο : Movie Maker - Castrofino, Nicola (Easy click, 2007)
Το Movie maker είναι το ιδανικό πρόγραμμα για όποιον αγαπά το βίντεο και θέλει να δημιουργήσει ερασιτεχνικές ψηφιακές ταινίες οι οποίες όμως να διαθέτουν επαγγελματικά στάνταρ. Με το Movie maker γίνεστε αληθινοί σκηνοθέτες. Ασχοληθείτε προσωπικά με όλες τις τεχνικές πλευρές της ταινίας σας, από τη βιντεοσκόπηση και το ήχο την πιθανή επεξεργασία των εικόνων και την προσθήκη ειδικών εφέ. Επιπλέον αποκτήστε τις κατάλληλες τεχνικές που είναι απαραίτητες για να θεωρηθεί η προσπάθειά σας επαγγελματική, με υπόθεση, τίτλο και σενάριο.