Βασανιστήρια : το έπος της ανθρώπινης κτηνωδίας - Kerrigan, Michael, 1959- (Γνώση, 2013)
Εικονογραφημένος με επιβλητικά χαρακτικά και σπάνιες φωτογραφίες, ο απόλυτος αυτός οδηγός καταγράφει την ιστορία των βασανιστηρίων ανά τους αιώνες.