Graphic design - Κωνσταντόπουλος, Πάνος (Gramma, 2013)
Ένα βιβλίο με βασικές αρχές γραφιστικής για σπουδαστές, αλλά και επαγγελματίες γραφίστες με θεματικές για τη σύνθεση, το χρώμα, την τυπογραφία, τη δημιουργία μακέτας, τη συσκευασία, τον σχεδιασμό βιβλίου, τα σύμβολα, αλλά και πολλά ιστορικά στοιχεία και αναφορές σε Έλληνες σχεδιαστές. Συμμετέχουν με παραδείγματα τα δημιουργικά γραφεία Beetroot, Cannibal, Designers United, Espesso Studio, K2 design, Κ&Κ, Mousegraphics, Red design consultants.