Ηλεκτρονικό εμπόριο 2011 : επιχειρήσεις, Τεχνολογία, Κοινωνία - Laudon, Kenneth C., 1944- (Παπασωτηρίου, 2012)
Το "Ηλεκτρονικό εμπόριο: Επιχειρήσεις, τεχνολογία, κοινωνία", πραγματεύεται τις τρεις σημαντικότερες δυνάμεις, στις οποίες βασίζεται το επιχειρείν στον online κόσμο: θεμελιώδεις αρχές επιχειρήσεων, τεχνολογικές ευκαιρίες και κοινωνικά θέματα. Σε κάθε κεφάλαιο, αυτά τα τρία θέματα ζωντανεύουν μέσα από την ανάλυση των βασικών αρχών του ηλεκτρονικού εμπορίου στους τομείς της οικονομίας, του μάρκετινγκ και της πληροφορικής τεχνολογίας, καθώς και τη μελέτη περιπτώσεων φυσικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Κατ' αυτόν τον τρόπο, το βιβλίο προσφέρει ένα συνεκτικό θεωρητικό πλαίσιο για την οργανωμένη μελέτη ενός πολυσύνθετου θέματος, το οποίο βοηθά τον αναγνώστη να κατανοήσει πώς λειτουργεί και πώς εξελίσσεται το ηλεκτρονικό εμπόριο.