Ο πλήρης οδηγός για την ψηφιακή φωτογραφία - Freeman, Michael, 1945- (Κλειδάριθμος, 2008)
Μάθετε τα πάντα για την ψηφιακή φωτογραφία και αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει! Το βιβλίο αυτό σάς εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του θέματος, που δεν αφήνει καμία πτυχή του ασχολίαστη. Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας είτε θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις που ήδη έχετε πάνω στο αντικείμενο, ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως το βιβλίο αναφέρεται τόσο στις ίδιες τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τα χαρακτηριστικά τους, όσο και στις διάφορες τεχνικές λήψης φωτογραφιών, αλλά και στην επεξεργασία εικόνων με υπολογιστή. Αναλυτικότερα, η θεματολογία του βιβλίου καλύπτει και τα εξής: Εξοπλισμός - Φωτογραφικές μηχανές - Υπολογιστές - Περιφερειακά (σαρωτές και εκτυπωτές) Τεχνικές φωτογράφησης για επαγγελματικής ποιότητας λήψεις - Χρήση προγραμμάτων, εργαλείων και τεχνικών επεξεργασίας εικόνας Επίσης το βιβλίο περιλαμβάνει: - 600 και πλέον έγχρωμες φωτογραφίες και εικόνες - Ένα πολύ χρήσιμο γλωσσάρι - Ένα πλήρες ευρετήριο για γρήγορη αναφορά.