Αόριστος διαρκείας : ποιήματα - Μιχαηλίδου, Άρτεμις (Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση / Μανδαγόρας, 2013)
Έστω πως το ρολόι γύρναγε ανάποδα και πως οι δείκτες του ταξίδευαν σε αόριστο διαρκείας. Παραβιάζω, ξέρω, χρόνους της γραμματικής μα να που όλα υπακούν σε νόμους φαντασίας... (Από την εισαγωγή της έκδοσης)