Χριστιανική και ελληνική πνευματικότητα : άρθρα - Μπαμπινιώτης, Γεώργιος Δ., 1939- (Ορθόδοξη μαρτυρία ;, 2007)
Αρθρα του καθηγητή γλωσσολογίας Γεωργίου Μπαμπινιώτη που έχουν δημοσιευτεί στο Βήμα κατά τη διάρκεια των ετών 1996-2006. Ως συγγραφέας, ο γνωστός καθηγητής μαρτυρεί με χιλιάδες τρόπους τη βαθιά του πίστη. Αυτός ο τόμος καταδεικνύει αυτήν την πτυχή της προσωπικότητάς του.