Μαγειρέυοντας με την κόρη μου : για μικρούς και μεγάλους - Δραγούμη, Ναταλία (Μίνωας, 2013)
Η κουζίνα εκτός από σημείο συνάντησης της οικογένειας είναι και χώρος επικοινωνίας. Με την κόρη μου την Κλειώ μάς αρέσει να συναντιόμαστε εκεί που μαγειρεύουμε, να αυτοσχεδιάζουμε, να μιλάμε, να τσακωνόμαστε, να γελάμε… Κάπως έτσι, λοιπόν, προέκυψε και αυτό το βιβλίο: μια συλλογή συνταγών που φτιάχνουμε στο σπίτι τόσα χρόνια, συγκεντρωμένες από συγγενείς, φίλους, γνωστούς και άγνωστους. Μια πρόταση ιδεών με τις διατροφικές συνήθειες της παιδικής μου ηλικίας και της οικογένειάς μου σήμερα. Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μυστικά για εναλλακτικό πρωινό, υγιεινό δεκατιανό, βραδινό (συχνά δεν ξέρουμε τι να φτιάξουμε στα παιδιά!), ιδέες για παιδικά πάρτι, κάλεσμα σε τσάι, λαχταριστές τούρτες, γιαγιαδίστικα γλυκά, γρήγορα σνακ για κρασί, νόστιμες σαλάτες και άλλα πολλά...