Ονειρολεξικό - Λεούση, Βιργινία (Φερενίκη, 2008)
- Τι σημαίνει όταν βλέπουμε στον ύπνο μας έναν άγγελο ή μια αγελάδα; - Αν δούμε ότι παίρνουμε διαζύγιο ή ότι μας χαρίζουν ένα διαμάντι; - Αν ονειρευτούμε τον εαυτό μας ζητιάνο ή ακούσουμε την ίδια μας τη φωνή; Με σαφήνεια, συνέπεια και οικονομία η Βιργινία Λεούση καταθέτει την πολυετή της εμπειρία, ώστε να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε τον πιο θαυμαστό από όλους τους κόσμους: το υποσυνείδητό μας.