Εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία : ένα σεμινάριο είκοσι ωρών στη Λευκωσία τον Οκτώβριο του 1999 - Ριβέλλης, Πλάτων, 1945- (Φωτοχώρος, 2010)
Η "Εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία" είναι το περιεχόμενο ενός εισαγωγικού εντατικού σεμιναρίου διάρκειας είκοσι ωρών, που παρέδωσε ο Πλάτων Ριβέλλης στη Λευκωσία τον Οκτώβριο του 1999. Το βιβλίο περιλαμβάνει και φωτογραφίες γνωστών φωτογράφων, στις οποίες παραπέμπει το κείμενο.