Το πρόβατο : φυλές, εκτροφή, αναπαραγωγή, υγιεινή και ασθένειες, προϊόντα - Simmons, Paula (Ψύχαλος, 2004)
Το βιβλίο "Το πρόβατο" χρησιμοποιείται από περισσότερους από 100.000 ποιμνιοτρόφους από το 1976, έτος έκδοσής του. Αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει, η νομοθεσία έχει μεταβληθεί, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και οι πηγές χρειάστηκαν ανανέωση.