Εισαγωγή στο WordPress 3.x - Μπίκας, Γιώργος (Κλειδάριθμος, 2013)
Το πρώτο ελληνικό βιβλίο για το WordPress έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη του Έλληνα χρήστη που επιθυμεί να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα έναν δυναμικό ιστότοπο (site) ή ένα ιστολόγιο (blog). Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο διατίθεται δωρεάν μιας και αποτελεί προϊόν λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Διαθέτει χιλιάδες πρόσθετα και θέματα με τα οποία οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ιστοτόπους, και σήμερα χρησιμοποιείται από το 15% περίπου των πλέον του ενός εκατομμυρίου μεγαλύτερων ιστοτόπων στον κόσμο. Με την καθοδήγηση του οδηγού αυτού θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξοικειωθείτε πολύ γρήγορα με το περιβάλλον εργασίας και να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο όπου θα μπορείτε να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες, και ό,τι άλλο επιθυμείτε!