Ο ήχος στον κινηματογράφο - Chion, Michel, 1947- (Κινηματογραφικές σπουδές, 2010)
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΥ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΗΧΟΥ, Ο MICHEL CHION ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΩΣ ΗΧΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ.