Κατάσταση ανάγκης - Sherlock, John (Plaza, 1998)
"Ο ηλικιωμένος άντρας άρχισε να της χαϊδεύει τα στήθη απαλά, τρυφερά, με αργές κινήσεις. Έκλεισε τα μάτια της αναρριγώντας και παραδόθηκε στο κύμα της ηδονής που την πλημμύρισε..." Η Ουέντι δεν μπορούσε να ξέρει πως η σχεδόν ανυπόφορη αυτή αίσθηση απόλαυσης ήταν προοίμιο θανάτου. Ούτε η αδερφή της, η Σάρα, μπορούσε να υποψιαστεί πως η Ουέντι υπήρξε ένα από τα θύματα της πιο σατανικής συνωμοσίας εναντίον της ανθρωπότητας. Το εφιαλτικό σενάριο θ' αποκαλυφθεί αργότερα, όταν και η ίδια η Σάρα γίνεται πειραματόζωο στα "χέρια" μιας τρομερής παγκόσμιας μυστικιστικής αδελφότητας που απειλεί το ανθρώπινο γένος.