Η δύναμη μου - Αρμενιάκου, Κωνσταντίνα, 1973- (Μεταίχμιο, 2011)
Ο πρίγκιπας Ανδριανός ζούσε στο παλάτι μια ανέμελη ζωή. Ώσπου ήρθε η ώρα του να γίνει βασιλιάς. Φόβος τον έπιασε και πανικός, γιατί πίστευε ότι για τίποτα δεν ήταν ικανός. Πώς θα καταφέρει τελικά ο Ανδριανός να κυβερνήσει τη χώρα του; Πού θα βρει τη δύναμη που χρειάζεται; Είναι αλήθεια πως υπάρχει ένα φίλτρο μαγικό που δύναμη χαρίζει; Ποιοι το πουλούν; Πόσο κοστίζει; Διάβασε την ιστορία του πρίγκιπα Ανδριανού για να ανακαλύψεις πώς βρήκε την αληθινή του δύναμη, αυτή που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Ένα παραμύθι για την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση, γεμάτο μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.