Που πας, αγάπη μου : μυθιστόρημα - Παπανικολάου, Κατερίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνης, 2009)
Η τριαντατετράχρονη Ανδριάνα είναι πετυχημένη, έχει φίλους που την αγαπάνε, έχει σχεδόν τα πάντα... Και μετά, γνωρίζει αυτόν! Αυτόν που τη συναρπάζει, και στη συνέχεια, αργά και βασανιστικά, της δίνει το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Σε μια εποχή που η ανεύρεση του άλλου σου μισού θυμίζει ρώσικη ρουλέτα, η Ανδριάνα πέφτει στην παγίδα και σιγά σιγά μετατρέπεται από συγκροτημένη δικηγόρος σε ηρωίδα αισθηματικού θρίλερ! Τρέχει σε μέντιουμ στην Ελλάδα και στην Ιαπωνία, προσπαθεί να αποπλανήσει τον αγαπημένο της, κάνει απόπειρες σεξ με όμορφους και αδιάφορους, βρίσκει παρηγοριά σε θεωρίες για αδελφές ψυχές, προσπαθεί να βρει την έξοδο κινδύνου. Ναι, προσπαθεί! Αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβει σε ποιον αυτή η έξοδος την οδηγεί. Και, κυρίως, πρέπει να θυμηθεί ποια ήταν κάποτε και πού ήθελε να πάει!