Οι γαλαζοαίματοι. - De la Cruz, Melissa, 1971- (Ψυχογιός, 2013)
Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Μπλις κάνει την παρουσία των Ασημοαίματων ακόμη πιο απειλητική και επικίνδυνη. Εκεί που κάποτε οι Γαλαζοαίματοι απολάμβαναν τη χλιδάτη ζωή στη Νέα Υόρκη, είναι τώρα αναγκασμένοι να δώσουν την ύστατη μάχη για να επιβιώσουν. Ο έρωτας παίζει ακόμη σημαντικό ρόλο για τα νεαρά βαμπίρ. Ή μήπως όχι; Η Σκάιλερ έχει κάνει την επιλογή της. Έχει εγκαταλείψει τον Τζακ για τον Όλιβερ, προτιμώντας τον άνθρωπο από το βαμπίρ. Αλλά οι παλιές αγάπες αργούν να πεθάνουν. Και ακόμη και η ψυχρή Μίμι φαίνεται να υποφέρει από κάποιους δεσμούς που δε σπάνε ποτέ. Στο τέταρτο βιβλίο της σειράς των Γαλαζοαίματων η δράση κορυφώνεται και παίρνει απρόσμενη τροπή.