Σκοτεινός άγγελος. - Reynard, Sylvain (Τουλίπα, 2013)
Οι αντιστάσεις έχουν καταρρεύσει και ο έρωτας έχει τώρα το πάνω χέρι καθώς ο καθηγητής Γκάμπριελ Έμερσον και η πρώην φοιτήτριά του, Τζούλια Μίτσελ, καλλιεργούν την παθιασμένη αλλά επικίνδυνη σχέση τους εξερευνώντας ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Σε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία, ο Γκάμπριελ μυεί την αγαπημένη του στις αισθησιακές απολαύσεις της σάρκας και στην απερίγραπτη έκσταση του έρωτα. Ωστόσο, όταν επιστρέφουν στο σπίτι, η ευτυχία τους απειλείται από φοιτητές που συνωμοτούν εναντίον τους, από τα πολιτικά παιχνίδια στα παρασκήνια της ακαδημαϊκής ζωής, ακόμα και από έναν παλιό έρωτα που αποδεικνύεται φθονερός και μνησίκακος. Όταν ο Γκάμπριελ κληθεί να αντιμετωπίσει τη διοίκηση του πανεπιστημίου, θα έχει μοίρα όμοια με του Δάντη ή θα παλέψει ώστε να κρατήσει την Τζούλια, τη δική του Βεατρίκη, για πάντα κοντά του; Στο δεύτερο βιβλίο του ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, οι δυο παράφοροι εραστές υποκύπτουν στις σκοτεινές επιθυμίες τους και ακροβατούν στα όρια ενός πόθου που μπορεί να τους καταστρέψει προσφέροντας μια ερωτική ιστορία υψηλών απαιτήσεων που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά των αναγνωστών.