Ατίθαση - Cast, Phyllis Christine, 1960- (Ο οίκος της νύχτας, 2011)
Γνώρισε τον σκοτεινό, μαγικό κόσμο του "Οίκου της Νύχτας". Έναν κόσμο που μοιάζει με τον δικό μας. Μόνο που έχει και βρικόλακες... Η ζωή είναι χάλια όταν όλοι σου οι φίλοι έχουν τσαντιστεί μαζί σου. Ρωτήστε και τη Ζόι Ρέντμπερντ που έχει γίνει ειδική στα χάλια. Μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να μείνει χωρίς αγόρι, εκεί που είχε τρία, αλλά και να αποκλειστεί απ' όλους, εκεί που μέχρι πρότινος είχε μια παρέα στενών φίλων οι οποίοι την εμπιστεύονταν και της συμπαραστέκονταν πάντα. Από τις δύο φίλες που της έχουν απομείνει, η μία είναι απέθαντη ενώ η άλλη έχασε το σημάδι της. Επιπλέον, η Νεφερέτ κήρυξε πόλεμο στους ανθρώπους, αλλά η Ζόι ξέρει βαθιά μέσα της πως είναι λάθος. Ποιος την ακούει όμως; Οι περιπέτειες της Ζόι στο σχολείο για αρχάριους βρικόλακες παίρνουν άγρια και επικίνδυνη τροπή. Φιλίες δοκιμάζονται, οι πραγματικές προθέσεις των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως και σοκάρουν, κι ένα αρχαίο κακό ξυπνάει, στο συναρπαστικό τέταρτο βιβλίο της σειράς "Ο Οίκος της Νύχτας".