Οι ζωές απένατι : μυθιστόρημα - Noble, Elisabeth (Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία, 2013)
Πώς γίνεται ένα σπίτι το καταφύγιό σου; Η Εύα και ο Εντ μόλις μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη και αρχίζουν μια νέα ζωή στο διαμέρισμα 7Α. Αυτή η μεγάλη αλλαγή λογικά θα προκαλούσε χαρά, αλλά η Εύα νιώθει μπερδεμένη και μόνη... Πώς γίνεται ένας γείτονας φίλος; Η Βάιολετ μένει στο κτίριο εδώ και δεκαετίες, όμως κρατά αποστάσεις, μέχρι που η μοναξιά της Εύας αγγίζει την καρδιά της, και μια δυνατή φιλία ανθίζει. Πώς γίνεται μια σύζυγος ερωμένη; Ο Τζέισον του 6Α δεν είναι πια σίγουρος πως αγαπά τη γυναίκα του, όμως έχει ερωτευτεί τη Ρέιτσελ του 6Β. Πώς γίνεται η κοπέλα της διπλανής πόρτας η γυναίκα των ονείρων σου; Όταν ο Τζάκσον γνωρίζει την Έμιλυ από το 3Α, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή του. Την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά, όμως χρειάζεται τη βοήθεια της Σάρλοτ, της ντροπαλής και ρομαντικής ενοίκου του 2Α, για να μπορέσει να κατακτήσει την καρδιά της. Όνειρα γίνονται αληθινά, καρδιές ραγίζουν και κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος όταν μυστικά και επιθυμίες, που κρύβονται πίσω από τις κλειστές πόρτες, βγαίνουν τελικά στο φως.