Η τελευταία επιστροφή - Rodriguez Cruz, Juan Carlos, 1943- (Σύγχρονη Εποχή, 1990)
Το μυθιστόρημα αυτό, που το 1988 κέρδισε το βραβείο αστυνομικού μυθιστορήματος του υπουργείου Εσωτερικών της Κούβας, εκτυλίσσεται στην Αβάνα και στο Μαϊάμι, μέσα στους κόλπους μιας από τις πολυάριθμες αντεπαναστατικές οργανώσεις που βρίσκονται στην υπηρεσία της CIA.