Πύρρος ο σκαντζόχειρος - Krings, Antoon 1962- (Παπαδόπουλος, 2002)
Τα σκανταλιάρικα ζωάκια ζουν στο μαγικό κήπο. Είναι χαρούμενα και ζωηρά και περνάνε με αισιοδοξία και εξυπνάδα από διάφορες καταστάσεις, όπως και τα παιδάκια!