Σημαδεμένη - Cast, Phyllis Christine, 1960- (Ο οίκος της νύχτας ;, 2010)
Η σειρά "Ο Οίκος της Νύχτας" - "The House of Night" (εννέα βιβλία), η οποία έχει μεταφραστεί σε 30 χώρες, είναι μπεστ σέλερ πάνω από 40 εβδομάδες στη λίστα των New York Times και έχει πουλήσει πάνω 3.800.000 αντίτυπα, κάνει το ντεμπούτο της με το πρώτο βιβλίο "Σημαδεμένη" ("Marked"). Σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας, με τη διαφορά ότι εκεί υπήρχαν πάντα βρικόλακες, η δεκαεξάχρονη Ζόι Ρέντμπερντ, που μόλις σημαδεύτηκε ως αρχάρια βρικόλακας, πηγαίνει στον Οίκο της Νύχτας, ένα σχολείο όπου θα εκπαιδευτεί μέχρι την ενηλικίωσή της, υπό την προϋπόθεση ότι θα αντέξει την αλλαγή - και δεν την αντέχουν όλοι όσοι σημαδεύονται. Η Ζόι είναι πολύ δύσκολο ν' αρχίσει μια καινούργια ζωή, ειδικά μακριά από τους φίλους της, αλλά σαν να μην της έφτανε αυτό, ανακαλύπτει ότι δεν είναι μια συνηθισμένη αρχάρια. Είναι η εκλεκτή της θεάς των βρικολάκων, που την έχει προικίσει με εκπληκτικές δυνάμεις. Μαζί όμως με τις δυνάμεις, έρχονται η δίψα για αίμα και η ικανότητά της να "σφραγίσει" το πρώην αγόρι της. Και για ν' αγχωθεί ακόμα περισσότερο, δεν είναι η μοναδική αρχάρια στον Οίκο της Νύχτας με ξεχωριστές δυνάμεις. Όταν διαπιστώνει ότι η αρχηγός των Σκοτεινών Κορών, της ελιτίστικης αδελφότητας του σχολείου, κάνει κατάχρηση των ικανοτήτων που της χάρισε η θεά, η Ζόι πρέπει να ψάξει βαθιά μέσα της για να βρει το κουράγιο ν' ακολουθήσει το πεπρωμένο της.