Σκληρά παιχνίδια για σκληρά αγόρια - Self, Will (Παραμόρφωση, 1999)
Καλώς ήρθατε στη γοητευτική παράνοια του κόσμου του Will Self· έναν κόσμο όπου οι μύγες έχουν συναισθήματα, οι άνθρωποι ζουν αρμονικά με τα έντομα και οι ενήλικες επιστρέφουν στην παιδική ηλικία. Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο γεμάτο σκληρά παιχνίδια για σκληρά αγόρια.