Οδηγός κηπουρικής : πώς να δημιουργήσουμε το δικό μας παράδεισο : δύο έγχρωμοι τόμοι για όσους έχουν ή θα έχουν εξοχικό, κήπο, βεράντα, αλέα, ταράτσα, αγρόκτημα, πισίνα, θερμοκήπιο, γλάστρες. - Νεράντζης, Χρήστος (Αδελφών Κυριακίδη, 2011)
Δύο έγχρωμοι τόμοι για όσους έχουν ή θα έχουν εξοχικό, κήπο, βεράντα, αλέα, ταράτσα, αγρόκτημα, πισίνα, θερμοκήπιο, γλάστρες.