Εμβολιασμοί δέντρων και θάμνων : αμπέλι, ελιά, πυρηνόκαρπα, μηλοειδή, εσπεριδοειδή, ακρόδρυα, τριανταφυλλιά, πεύκο, κυπαρίσσι και λοιπά καλλωπιστικά φυτά - Retournard, Denis (Ψύχαλος, 2010)
Ένας πρακτικός και εμπεριστατωμένος οδηγός για εμβολιασμούς όπου θα βρείτε: - Αναλυτικές οδηγίες όλων των τεχνικών εμβολιασμού για τον πολλαπλασιασμό ή την ανανέωση των δέντρων και των θάμνων. - Αναλυτικές οδηγίες, βήμα- βήμα, για όλους τους τύπους εμβολιασμού και για κάθε φυτό ξεχωριστά. - Σαφείς και ακριβείς οδηγίες, με έγχρωμες εικόνες, για να μπορούν να εφαρμόζονται από τον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη κηπουρό. Περιλαμβάνει όλα τα καρποφόρα δέντρα & θάμνους, αλλά και πολλά καλλωπιστικά είδη!