Το περιβολάκι του σπιτιού : καλλιεργήστε φρούτα, λαχανικά και αρωματικά φυτά στον κήπο σας - Peel, Lucy (Μοντέρνοι καιροί, 2010)
Ποια είναι τα καταλληλότερα φυτά για τον κήπο ή τις γλάστρες σας; Ποιες είναι οι καλύτερες ποικιλίες τους, αλλά και ποια η εποχή για τη σπορά και τη συγκομιδή τους; Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για το σχεδιασμό ενός οπωρώνα; Πώς μπορεί να επιτευχθεί η βελτίωση της ποιότητας του καλλιεργούμενου εδάφους; Ποιες ασθένειες απειλούν την υγεία των φυτών σας; Αυτές και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τα λαχανικά, τα καρποφόρα, τα αρωματικά και τα εδώδιμα άνθη, τις εναλλακτικές καλλιέργειες και τα θερμοκήπια, καθώς και πρακτικές συμβουλές για την περιποίηση των φυτών σας, θα βρείτε στην παρούσα έκδοση που φιλοδοξει να... αλλάξει τη ζωή σας.