Οι μελιτοφόρες μέλισσες και η εκτροφή τους : 50 έγχρωμες φωτογραφίες, 30 ασπρόμαυρες, 16 πίνακες, 27 σχεδιαγράμματα - Gekeler, Werner (Βασδέκης, 2009)
Στον δρόμο που χάραξε η εξαιρετική έκδοση, "Το ημερολόγιο εργασίας του μελισσοκόμου", οι Εκδόσεις "Βασδέκη" κυκλοφορούν ένα ακόμη πολύτιμο εγχειρίδιο, που απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γίνει ή είναι ήδη μελισσοκόμος, ανεξαρτήτως του επιπέδου της έως τώρα ενασχόλησής του. Το βιβλίο "Οι μελιτοφόρες μέλισσες και η εκτροφή τους" προσφέρει στον νέο μελισσοκόμο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την απόκτηση μελισσιών, και στον έμπειρο μελισσοκόμο ένα πλήθος εξειδικευμένων γνώσεων, με λεπτομερείς και πρακτικές πληροφορίες για θέματα όπως: - Εξέλιξη του ημερολογιακού κύκλου της μέλισσας - Εξοπλισμός του μελισσοκομείου - Μελισσοκομική χλωρίδα - Φροντίδα και εφοδιασμός των μελισσιών - Κατευθυνόμενη εκτροφή μελισσών - Εξαγωγή, επεξεργασία και εμπορευματοποίηση των μελισσοκομικών προϊόντων. O Werner Gekeler μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, σάς προσφέρει τις γνώσεις που έχει αποκομίσει κατά τη μακροχρόνια ενασχόλησή του με το αντικείμενο, και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας.