Άμα βάψεις το λαγό κόκκινο σαν το αυγό - Τσιαμπόκαλου, Γιολάντα, 1977- (Καστανιώτης, 2005)
Άμα βάψεις το λαγό κόκκινο σαν το αυγό, σίγουρα θα θυμώσει. Αν του ζητήσεις συγγνώμη, θα κάνει πως δεν ακούει. Θα σουφρώσει τη μυτούλα και θα κατεβάσει τ' αυτιά. Μα όσο θα γυρνάς τις σελίδες, όλο κάτι θα σκαρώνει, για να γίνει αυτό το Πάσχα ο καλύτερός σου φίλος. Και όσο κι αν έχει θυμώσει, θα 'ναι σαν να σε ρωτά: "Μ' αγαπάαααας;"