Στην ομορφιά που χάνεται - Smith, Zadie (Ψυχογιός, 2007)
Ένας Αμερικανός νεαρός, γιος κριτικών τέχνης, φιλοξενείται στην Αγγλία, στο σπίτι ενός άσπονδου φίλου του πατέρα του και κριτικού τέχνης, και ερωτεύεται την κόρη του. Όταν ανακοινώνει στους γονείς του ότι θέλει να την παντρευτεί, ο πατέρας του ταξιδεύει απ'' την Αμερική στην Αγγλία να προλάβει... το κακό, αλλά ερωτεύεται τη μικρή ο ίδιος... Ένα πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα όπου οι ήρωες ψάχνονται, βρίσκονται και χάνονται από λεπτό σε λεπτό, προδίδουν και προδίδονται ώσπου να αντιληφθούν ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη!