Μια πασχαλινή ιστορία - Wildsmith, Brian (Καλειδοσκόπιο, 2010)
Κάποτε, πριν από πολλά χρόνια, έφεραν στον Ιησού ένα γαϊδουράκι... Η θαυμαστή ιστορία των Παθών του Ιησού και της Ανάστασης, όπως την είδε το γαϊδουράκι που Τον κουβάλησε στη ράχη του ως τα Ιεροσόλυμα. Παρακολουθεί τον Μυστικό Δείπνο, βλέπει τον Ιησού να οδηγείται στον Πιλάτο, είναι εκεί όταν ο Ιησούς σταυρώνεται και συμμετέχει στη χαρά που φέρνει η Ανάστασή του. Κάθε Πάσχα, που ξαναθυμόμαστε αυτά τα γεγονότα, η μαγευτική νέα εκδοχή του Brian Wildsmith είναι ο ιδανικός τρόπος για να διηγηθούμε στα παιδιά τι έγινε από την Κυριακή των Βαϊων ως την Ανάληψη του Ιησού.