Ο Ονειροσυλλέκτης - Μπουλντούμη, Ιωάννα (Μικρή Πυξίδα, 2012)
«Λοιπόν, το βλέπεις αυτό το μαγικό κουτί; Είναι το Ονειρόκουτο. Εκεί μέσα μαζεύω τα κακά όνειρα των παιδιών, τα κλειδαμπαρώνω και κρατώ το κλειδί στον κόρφο μου ώστε να μην μπορούν ποτέ να δραπετεύσουν». Ήταν φθινόπωρο όταν γνωρίστηκαν μέσα στη νύχτα η Φωτεινή και ο Ονειροσυλλέκτης. Εκείνη στον ύπνο της έβλεπε εφιάλτες, εκείνος μπροστά του έβλεπε ένα γενναίο κορίτσι. Η φιλία τους νίκησε το σκοτάδι, το θάρρος νίκησε τους φόβους. Μαζί έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια, μια περιπέτεια που θα άλλαζε τη ζωή τους για πάντα. Τι είναι αληθινό και τι όχι; Από τι είναι φτιαγμένα τα όνειρα - εκείνα που βλέπουμε στον ύπνο μας, αλλά κι εκείνα που ζούμε με τα μάτια ανοιχτά; Μπορούμε κι εμείς να γίνουμε ο Ονειροσυλλέκτης της δικής μας ζωής; Ένα μυθιστόρημα για τα όνειρα και τους εφιάλτες, για τους φόβους μας και για την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.