Μια αγάπη δυο ζωές : Μελίνα Τούντα - Τούντα, Μελίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2010)
Η Ειρήνη, η Μαρία και η Αγγελική είναι επιστήθιες φίλες από τα μαθητικά τους χρόνια. Ποιο ρόλο παίζει η μια στη ζωή της άλλης; Άραγε υπάρχει ένα κοινό πεπρωμένο και για τις τρεις τους; Έχουν τη δυνατότητα να κυριαρχήσουν πάνω στη μοίρα και να κινήσουν τα δικά τους νήματα ή μήπως η μοίρα κυριαρχεί στις ζωές τους και τους παίζει περίεργα παιχνίδια; Και με ποιο πρόσωπο εμφανίζεται η αγάπη στη ζωή τους; Θα τους γεμίσει σκοτεινά συναισθήματα που ζητούν την εκδίκηση ή θα 'χει το ελπιδοφόρο χρώμα μιας ακτίνας του ήλιου που προβάλλει μέσα από τα σύννεφα; Ένα ακόμα μυθιστόρημα της Μελίνας Τούντα με ερωτηματικά και αγωνίες που έρχονται στην επιφάνεια για να καταδείξουν περίτρανα πως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον...